PC, laptop, notebook, netbook javítása & karbantartása – távolról !

20 éves számítástechnikai gyakorlattal vállalom Windows operációs rendszerrel ellátott számítástechnikai eszközét megjavítani és/vagy karbantartani – legyen az bárhol is az országban, vagy bármely földrészen.

A számítástechnikai eszközt nem kell kiszerelnie a helyéről, nem szükséges szervizbe vagy hozzám elszállítania. Akkor tudok segíteni távolról, ha 1.) a számítástechnikai eszköz be van kapcsolva, 2.) van rajta valamilyen Windows operációs rendszer, és 3.) rá van kötve szélessávú vagy mobil internetre.

A következő műveleteket tudom távolról elvégezni:
Windows indulási problémák, Windows felgyorsítása, vírus védelem összehangolása, vírus irtás elvégzése, töredezettség mentesítés, felesleges fájlok eltávolítása, biztonsági mentések megszervezése, helyi hálózati (intranet) beállítások elvégzése, képalkotási hibák kijavítása, szkenner és nyomtatók távoli telepítése, illesztő programok okozta hibák kiküszöbölése.

A kapcsolat felvétel módja:
- indítson egy megkeresést az it@koborpal.com vagy tavsegitseg@koborpal.com e-mail címeim valamelyikére, vagy hívjon a +36-20/556-1155 mobilszámomon.
- megkeresése után: vezetékes telefonján, Skype-on, Viber-en vagy mobil elérhetőségén visszahívom, s megkezdem a távoli munkát.

Az általam végzett munka ellenértékének kiegyenlítése:
- számlaképes vagyok, az elvégzett munkáról számlát állítok ki, a számla ellenértékének kiegyenlítése átutalással vagy postai befizetéssel történhet.

Referenciaként - kérem tekintsen meg egy fotó összeállítást egyik informatikai munkámról.

Kapcsolat:
web#1: http://kpj.ddns.net/tavsegitseg
web#2: www.koborpal.com/tavsegitseg

E-mail#1: it@koborpal.com | E-mail#2: tavsegitseg@koborpal.com
Phone Online: +36-20/556-1155 | Viber Online: +36-20/556-1155 - - -